Contact

Feestelijke kapsels voor kids

Op zoek naar vlotte kapsels voor kinderen in Oud-Turnhout, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een idividuele aanpak staat hier centraal, want elk kind is anders. Heeft u een feest of communie in het verschiet? We zorgen ervoor dat uw kind straalt op deze dagen, zonder het comfort uit het oog te verliezen.

Passend kapsel

Naast het standaard wassen, knippen en brushen bieden we ook feestelijke kapsels aan voor kids. Vlotte opsteekkapsel, schuine pony’s of liever ingevlochten haren voor speciale gelegenheden. We toveren uw kind om tot de prins of prinses van het bal. Of misschien toch liever een sportieve rebel? Aan u de keuze.

Natuurlijk geknipt

We hechten er veel belang aan dat het kapsel van uw kind ook mooi blijft in de dagen en weken na de knipbeurt. Daarom letten we er op dat het haar van uw kinderen steeds op een natuurlijke manier goed zal vallen met een onderhoudsvrije vloeiende snit.

Contact

Een nieuw fris kapsel voor uw kind? Bij ons bent u aan het juiste adres. Met veel zorg en expertise bezorgen we uw kind een vlot kapsel. Maak snel een afspraak.

Contacteer ons!
014 96 01 81 014 96 01 81